Nina

Soc la Nina i vaig arribar al món el juny del 1991 a Barcelona.

Al acabar l’institut vaig estudiar un Grau Mig d’Atenció Sociosanitària, aquesta formació em va obrir les portes a treballar en el camp social acompanyant a diferents col·lectius en les seves necessitats. Em començo a endinsar en l’educació de la mà del món del lleure, principalment mitjançant l’Agrupament Escolta del que formo part i paral·lelament treballant a escoles com a monitora.

Tinc la sort d’anar a parar a una escola de nova creació, pública, que vetlla pel que anomenen educació lenta, que m’obra les portes a descobrir que l’educació formal pot ser diferent del que sempre havia pensat. Passo uns anys en aquesta escola a la vegada que em formo com a Tècnica d’Educació Infantil.

Quan acabo el Grau Superior sento que hi ha tot un món per explorar amb les anomenades “pedagogies alternatives”, concretament la pedagogia Waldorf m’enamora i m’hi tiro de cap a formar-m’hi àmpliament. Mentre vaig assimilant aquesta nova mirada cap a la infància començo a estudiar Magisteri d’Educació Infantil i a treballar en alguns projectes de criança respectuosa on tinc la oportunitat de poder conèixer la primera infància des d’una mirada d’amor i respecte cap a les criatures, els seus processos i les seves famílies.

Aterro a l’Agalaia el setembre del 2020 i aquí segueixo aprenent dia a dia de tot el que aquesta mirada cap a la infància té per oferir-nos, per fer-nos reflexionar i créixer tan a nivell professional com personal.

La curiositat i les ganes d’aprendre són un motor que sempre m’ha mogut i m’ha portat a llocs meravellosos. En el present m’ha conduit al món de la Neuroeducació al que tot just m’hi estic endinsant.

En les meves estones lliures m’encanta gaudir de la natura, dels petits moments que el dia a dia ens ofereix, de la gent que estimo, de mi mateixa i d’explorar les possibilitats de moviment que m’ofereix el meu cos mitjançant l’acrobàcia i el ioga.