Tània

Sóc Tània, i vaig néixer a l’octubre de 1985 a Badalona, des de l’any 2009 visc a Esplugues de Llobregat, em sento molt propera al teixit associatiu del poble, i participo de diferents entitats de cultura popular, gaudeixo marxant d’excursió a la natura, descobrint pobles perduts, sempre compartint moments amb les persones que m’estimo.

M’agrada parar atenció en les petites coses que ens ofereix la vida, una tarda al sol, un dia al riu, un bon llibre, els peus al mar, etc. Sempre he estat vinculada als infants i joves, durant la meva adolescència el món de l’educació en el lleure va ser un pilar fonamental en el meu desenvolupament personal i professional, el meu primer contacte amb l’educació formal va ser en una Comunitat d’aprenentatge a Mataró, mentre cursava Educació Infantil, on vaig tenir la sort de conèixer de prop una manera de fer més respectuosa.

Al 2008 vaig començar a treballar a les Escoles Bressol Municipals de Badalona, lloc en el qual vaig descobrir i formar-me en el treball d’Emmi Pikler.

Vaig quedar totalment enamorada de la mirada Pikleriana vers als infants, una manera de fer, de viure i de relacionar-se amb la resta des del respecte cap a l’individu, permeten el moviment lliure i l’autonomia.

Sentia que necessitava conèixer el seu treball amb més profunditat i no vaig perdre l’oportunitat de participar en una formació a l’Institut Lóczy de Budapest, vaig formar part del Grup de treball Lóczy de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, recordo aquella època amb molt d’amor, durant tots aquests anys m’han acompanyat grans persones i professionals, que han format part del recorregut viscut, après i integrat.

A dia d’avui coordino l’espai de la Rauxa, on s’ofereixen tardes de joc, arts, formacions i tallers, i acompanyament familiar i a la criança. I després de col·laborar i impulsar diferents projectes d’educació respectuosa, fundem juntament amb la Maria, L’Agalaia, un projecte que em fa vibrar i aprendre cada dia, amb el qual mantinc un compromís per cuidar-lo i fer-lo créixer.

A hores d’ara continuo formant-me  i aprofundint en el treball d’Emmi Pikler i altres pedagogies vives que m’enriqueixen com a persona i professional.